Membership Planet Jutawan Hartanah

Program ini telah memberikan inspirasi kepada rakyat Malaysia dan Saufi Karim telah bersungguh-sungguh membantu ramai mencapai impian menjadi kenyataan. Buku signatur beliau yang laris dalam Pelaburan Hartanah Tanpa Modal sejak 2012 dan hingga kini mendapat tempat di hati pelabur hartanah dan mereka yang mahukan kejayaan.

 

Latihan yang beliau berikan di buat khusus untuk mereka yang muda dan terinspirasi untuk menjadi lebih baik untuk mencapai impian dalam kerjaya, bisnes dan juga pelaburan hartanah.

Mereka yang ingin mempelajari dan mendalami lebih lanjut tentang pelaburan hartanah

 

Mereka yang ingin membina kekayaan jangka masa panjang sehingga 7 keturunan mereka boleh mewarisi kekayaan tersebut melalui pelaburan hartanah ini

 

Mereka yang baru nak beli rumah pertama

 

Mereka yang ingin membeli rumah kedua, ketiga, keempat dan seterusnya dengan mudah mendapat kelulusan pinjaman dari pihak bank

 

Mereka yang baru sahaja mula bekerja dan ingin ‘survey-survey’ untuk beli rumah pertama

 

Mereka yang ingin membeli rumah tapi berpendapatan yang rendah atau sederhana Sesiapa sahaja yang ingin melakukan Pelaburan Hartanah TANPA modal!

 

BARU - Anda akan dapat MEMBERSHIP PERCUMA setahun.

Membership akan mendapat reviu dan update tentang lokasi yang menawarkan pelaburan hartanah yang baik

 

BARU - Anda akan dapat 6 Video Teknik Bagaimana Beli Rumah Tanpa Modal tanpa perlu membaca buku jika anda seorang yang 'malas' membaca.

 

BARU - Mereka yang mahukan Sistem Kejayaan Planet Jutawan Hartanah. 5 Module khas untuk anda yang serius untuk bina EMPAYAR HARTANAH anda yang bernilai RM2000!

 

BARU - Percuma Soal & Jawab dengan Saufi Karim tentang Pelaburan Hartanah di FB Group Membership Planet Jutawan Hartanah yang bernilai RM500!

Dan Anda juga akan dapat menonton 3 Bonus Video Percuma:-

 

Cara Mudah Kira Loan Rumah Yang Boleh Dipinjam

 

Lokasi Strategik Untuk Membeli Rumah

 

Langkah Mudah Lulus Pinjaman Perumahan

Untuk Siapa Sebenarnya MEMBERSHIP Planet Jutawan Hartanah Ini ....

100% Jaminan Tanpa Risiko - 30 Hari Jaminan Wang Anda Dikembalikan!

Dengan setiap pendaftaran "Membership Planet Jutawan Hartanah” ini, anda akan dilindungi dengan JAMINAN PULANGAN WANG 100% selama 30 hari dari tarikh pembelian anda jika anda tidak berpuas hati dan mendapati membership ini tidak langsung memberikan sebarang ilmu dan manfaat kepada anda.

Percuma!

Percuma Buku Eksklusif Pelaburan Hartanah Tanpa Modal!

daripada Saufi Karim apabila mendaftar sebagai Membership Panet Jutawan Hartanah

Bonus Hebat!

Anda dapat percuma 1 tahun membership Saufikarim Success Club Premium tentang :-

Bagaimana saya menjadi jutawan kerjaya dalam masa 2 tahun?

 

dan bina kredibiliti dan bisnes pendapatan pasif untung 6 angka dalam masa 1 tahun!

 

Sertai saya dalam membership Saufikarim Success Club Premium

P/s: tawaran ini terhad untuk 100 orang yang pertama dengan harga bernilai RM1499.

 

P/s/s: Jika ramai yang berminat dengan membership ini, saya bermurah hati untuk memberikan 10 orang pertama dengan harga hanya RM250.

 

P/s/s/s: Tawaran ini jarang-jarang sekali saya tawarkan kepada mereka yang serius nak berjaya dalam kerjaya, bisnes pendapatan pasif dan juga pelaburan hartanah yang sememangnya sangat 'evergreen' dan memberikan pulangan lumayan.